Vanliga felmeddelande för batteriproblem

Det händer ibland att en laptop ger felmeddelande kopplat till strömkällan för datorn, dvs batteriet. Det kan bero på glappkontakter eller att batteriet inte är korrekt monterat. Vissa datorer känner även av när man monterar batteri som är ej orgnial och felmeddelar kring detta. Nedan följer några vanliga felmeddelande för batteriproblem för laptops.

”Det installerade batteriet är inte korrekt anslutet” (The installed battery may not be properly connected)
Detta är ett vanligt felmeddelande på bärbara datorer när du installerar ett nytt laptopbatteri. Programvaran för energihantering i Windows kan komma i konflikt med programvaran för strömhanteringen från batteriet. För tips om hur detta problem åtgärdas följ denna länk.

”Batteri Laddas till max 80%” (Battery only Charging to 80%)
Detta är ett vanligt problem med Samsungs bärbara datorer som kör Windows 7 och Windows 8.
För tips om hur detta problem åtgärdas följ denna länk.

”Orginal batteri är inte anslutet” (Genuine battery not attached)
Detta är ett vanligt felmeddelande på IBM och Lenovo bärbara datorer när du installerar ett nytt datorbatteri. Vissa icke märkesbatterier ofta av lägre kvalitet kan orsaka detta problem. För tips om hur detta problem åtgärdas följ denna länk.

Laptopbatteri.se kan ibland använda cookies för att sidan ska bli mer lättanvänd för våra besökare. Information sparas inte på ett sätt som kan härledas till enskilda individer.
Godkänn